Thursday, July 20, 2017

Berhati2 memlih Tips beRUMAH banyak

Lately macam2 tips di alam siber mengenai pelaburan hartanah,. Setiap pakar2 memberikan 1001 kaedah tapi kadang2 aku pun boleh gelak jerlah, dengan persoalan boleh ker di apply dengan semudah itu, sesenang itu. 

Apa2pun sebelum apply apa2 tips nak beli rumah pertama rumah ke 2 3 4 atau ke 10, study tu jangan pulak anda tersontot kerana keghairahan utk berumah banyak. Tips2 yang diberikan itu bukan semuanya sesuai utk setiap orang. Kena ada entry dan exit plan sebab semua yg kita rancang tak semuanya ikut plan.. 

Senyum jugak aku tengok tips2 tak masuk akal, itu game orang yang berduit bolehlah. Property investment bukan skim cepat kaya tapi boleh jadi kaya dan juga boleh bankrap cepat.



No comments:

Post a Comment