Sunday, June 30, 2019

Gelagat orang

Suka tgk gelagat orang, suka angkat besar. Suka sangat kelentong otang. Citer terbaru adalah mamat ni canang satu dunia di kerja di satu tempat yg gah. Status dalam FB siap tulis kerja di tempat ini... Rupanya kerja cleaner jer pn itupun syarikat kerja dapat kerja contract disitu.

Agaknya cleaner2 kerja tempat aku up status d bamking sektor. Atau pun work at PM office 

Yang diperbodohkan ialah orang2 kampung yg bermatian percaya kat si polan ni
Aduh.... 

Dunia ni kecik jer. Semua di hujung jari jer.

Apa2pun esok aku cuti 7 hari compulsory leave. Tak ambil tak comply pulak dgn bnm nyer rules. . Balik kg tggu durian gugur sambil2 buat kerja kebun.. 

Biar menunduk kebawah walau setinggi mana engkau. Jujur pada diri jujur pada semua dan jangan sesekali mendongak hingakan kau tersadung langgar tunggul....

No comments:

Post a Comment